رشد چشم گیر استقبال از بینایی سنجی سال گذشته در نهاوند/ بهزیستی با ۱۸۲ فعالیت سازمانی، حوزه کاری بسیار گسترده ای دارد
به گزارش عقیق زرین، رئیس اداره بهزیستی نهاوند در جمع برخی خبرنگاران ضمن تبریک ایام گذشته بیان کرد:
در نهاوند بر خلاف دیگر شهرستانهای استان با کمیته امداد امام خمینی (ره) تعامل بسیار خوبی داریم و فطریه بعد از جمع آوری به صورت مساوی بین هر دو اداره تقسیم می شود.
محمدی در خصوص طرح مسجد محور گفت: در روستاها طی سال گذشته مبلغ ۲۳۵ میلیون تومان جمع آوری شد که توسط مساجد بین مددجویان توزیع شد، مبلغ امسال هنوز مشخص نشده است.
محمدی گفت: مبلغ ۱۰ میلیون تومان توسط مرکز ترنم باران برای سیل زده ها جمع آوری شده است.
وی در خصوص مشارکت خیرین گفت: ساخت مسکن دو معلولی توسط یکی از خیرین را در شهر گیان داشتیم که با هزینه حدود ۷۰ میلیون تومان و نیز تعداد ۲۰۰ سبد غذایی به ارزش ریالی هر سبد ۱۵۰ هزار تومان برای مددجویان داشتیم.
رئیس اداره بهزیستی در مورد توسعه اشتغال روستایی خاطر نشان کرد: کسانی که اعتیاد داشته و ترک کرده اند در بخش کشاورزی، صنعت و خدمات می توانند جهت اخذ تسهیلات در سامانه کارا ثبت نام کنند، در حال حاضر سامانه باز است و میزان ۳ میلیارد اعتبار سهم نهاوند می باشد. گفتنی است در سال ۹۷ مبلغ ۲ میلیارد تومان در بحث اشتغال اعتبار داشتیم که به متقاضیان واگذار شده است.
علی محمد محمدی در ادامه گفت: نهاوند امسال در بحث نظام نامه های نظارتی، مناسب سازی و مسائل فرهنگی در سطح شهرستانها مقام اول را کسب کرده است.
وی افزود: در حال حاضر ۳۰۰۰ معلول در نهاوند داریم، تعداد ۵۵۹ نفر مستمری دریافت می کنند.
همچنین در حوزه خدمات توانبخشی ارائه ویلچر، توالت فرنگی، عصا و ... را داریم.
وی با اشاره به اینکه بهزیستی با ۱۸۲ فعالیت سازمانی خوزه کاری بسیار گسترده ای دارد بیان کرد: تعداد ۳۵۰ پرونده زنان سرپرست خانوار و در بخش اجتماعی مرکز نگهداری بچه های بی سرپرست و بدسرپرست مهر علی را داریم، همچنین ۷۷ مرکز خصوصی که دارای مجوز از بهزیستی هستند را داریم که از این میزان ۴۵ مهدکودک ( ۸ شهری و مابقی روستایی) و ۵ مرکز توانبخشی می باشند.
علی محمد محمدی گفت: سال گذشته رشد چشم گیری در خصوص استقبال از طرح بینایی سنجی با کمک رسانه های شهرستان داشتیم به طوری که از ۳۰۰۰مورد به ۷۰۰۰ مورد رسید. البته بازهم جای کار دارد چون در حال حاضر بین ۱۲ تا ۱۸ هزار نفر آمار از ثبت احوال داریم که دارای تنبلی چشم می باشند.
محمدی در خصوص مشاور ژنتیک گفت: در روستاها از آنجاییکه ازدواج فامیلی بیشتر در بین آنها مرسوم است، توصیه می کنیم حتما مشاوره اولیه را که رایگان هم می باشد انجام دهند. گفتنی است این طرح غربالگری ژنتیک فقط در همدان و نهاوند انجام می شود.
وی در خاتمه گفت: برای جمع آوری کمک های مردمی ۶ مرکز در شهرستان نهاوند وجود دارد که از مردم می خواهیم کمک های خود را به این مراکز تحویل دهند.
- اداره بهزیستی نهاوند
- مرکز نگهداری از معلولین فاطمه الزهرا (س)
- مؤسسه ترنم باران حضرت رقیه واقع در شاهزاده محمد
- مرکز نگهداری از کودکان بی سرپرست مهرعلی
- پایگاه خدمات اجتماعی مهرعلی واقع در پای قلعه
- مرکز نوید مهر
:تاریخ ۲۲ خرداد ۱۳۹۸
:زمان ۰۲:۱۳